Beskrivning:
Vispa socker och ägg pösigt. Rör ner resten. Grädda i 175º i 35-40 minuter. Smält chokladen och glasera. Servera ev. med vispad grädde.
1 ägg 1 ½ dl socker 1 tsk vaniljsocker 2 mosade bananer 50 gr smält smör ½ dl grädde 1 tsk bakpulver ½ tsk bikarbonat 2 ¼ dl vetemjöl
Glasyr: 100 gr smält blockchoklad
Vispa socker och ägg pösigt. Rör ner resten. Grädda i 175º i 35-40 minuter. Smält chokladen och glasera. Servera ev. med vispad grädde.
Om oss | Student.se | Studier | Jobb och Karriär | Community | Nöjen | Våra andra sajter: | |
FAQ | Copyright © 2010 | Studentlya | Jobbmarknaden | Bloggar | Erbjudanden | Traineeprograms.com | Smartster.se |
Allmänna villkor | Abovo Media Group AB | Kurslitteratur | Platsannonser | Forum | Nöjesguide | Yrkesroller.se | Smartster.no |
Cookies | Dir: +46 (0)33 722 00 00 | Stipendier | Traineeprogram | Foton | Recept | Studentlya.nu | Smartster.com |
Mob: +46 (0)704 22 22 01 | Uppsatser | Yrkesroller | Sök Studenter | MVGPlus.se | Festivalinfo.se | ||
Mail: info@abovomedia.com | Hälsoskolan | Studentuppsatser.se | Abandonia.com | ||||
Studentertyckertill.se | Reloaded.org | ||||||
Snuttis.se | |||||||