I samarbete med Skoore.com, kan vi nu erbjuda dig ett hundratal spel uppdelade i olika genrer. Du kan spela dessa både på egen hand och tävla mot andra.

Önskar du ta del av fler spel, deras community och möjligheten att tävla mot ännu mer rutinerade medlemmar kan du klicka på Skoore.com.

Du är inte inloggad. Du måste logga in eller registrera dig för att kunna spara.


3D Space Skimmer:

Målet med spelet är att undvika att sprängas upp i luften. För att undvika detta så måste du undvika stenarna på marken och explosionerna som slängs på dig av din fiende.

3D Space Station Catcher:

Du ska styra en liten boj up, ner och sidleds, och försöka fånga alla saker som brinner.

Ace Of Space:

Du spelar ett rymdskepp som måste skjuta alla rymdstenar som kommer emot dig. När den röda mätaren är tom, så betyder det att tiden är slut. Ifall den gröna mätaren är tom, så betyder det att din hälsa är slut och du dör.

Acne Be Gone:

Du har 99 sekunder på dig att spräcka 108 finnar. Till vänster så finns ett frågetecken som gör en mega spräckning, och tar bort alla finnar, men ifall du använder det så förlorar du.

Action Driving Game:

Du ska ta Frank till Eiffeltornet så att han kan avsluta sitt jobb, som "budbärare". Undvik alla hinder på vägen dit. Du får 5 liv, varje gång du nuddar ett hinder, förlorar du ett. Samla på pengapåsarna för pengar, 10,000 per påse.

Air Dodge:

Du ska försöka undvika luftballongerna, genom att klicka. När du klickar åker planet upp, släpper du, åker det ner. Men du får inte heller åka för långt upp, eller för långt ner. Försök hålla dig i luften så länge som möjligt.

Air Fighting:

Styr ett flygplan och förösk att skjuta ner alla fiender. Du börjar med fem liv, och ju längre du kommer ju snabbare rör fienderna sig.

Senaste 5 resultat

Profilbild

admin

3D Space Skimmer

Score: 110

Profilbild

Casacasa

Battleships General Quarters

Score: 4450

Profilbild

Casacasa

Maple Story

Score: 203

Profilbild

Casacasa

Action Driving Game

Score: 20000

Profilbild

ancta

The Claque Beignet

Score: 2266