Linköping laddar för TEAM-dagarna


TEAM-dagarna är arbetsmarknadsmässan som arrangeras på Linköping universitet för studenter som studerar ekonomi och industriell ekonomi. I år arrangeras mässan för 35;e hösten i rad. TEAM ger studenterna en inblick i företagsvärdens annars hemliga värd. Under två dagar ges tillfälle att mingla med företagsrepresentanter som är en förstahandskälla till framtiden.

TEAM-dagarna äger rum under två dagar i C-huset (en del av universitet) som fylls av montrar och företagsrepresentanter från olika företag och det kryllar av studenter, det bjuds på spännande och inspirerande föreläsningar och kanske har man fått ett kontaktsamtal med sitt favoritföretag och/eller framtida arbetsgivare.

I år består TEAM kommittén av en stab på fyra personer, en företagsgrupp på fem, en marknadsgrupp på fyra, samt en eventgrupp på fyra personer, från I och E i olika årskurser. Tillsammans har TEAM-kommittén 2019 fått ihop en bra mässa. Med rekordmånga utställare, 82 stycken, ett entreprenörstorg för första gången i TEAM;s historia, Microsoft-, student-, hälso- och företagslounger, TEAM;s första app, spännande och inspirerande föreläsningar med guldnamn som Henrik Schyffert, stimulerande intervjuer, kontaktsamtal, case, och mycket, mycket mer kommer detta kanske att bli det bästa TEAM någonsin.