Våren har kommit till ön!!

4 april 2006, 12:55 - missetassen85

Hej alla människor!! Hur är det med er? Hoppas det är bra. Själv anser jag att livet just nu är väldigt bra. haha. Möjligtvis med undantag för skolan där ja fått en ganska tung kompletteringuppgift. men strunt samma. Det är bara att bita ihop och göra det. I övrigt fungerar allt bra. Våren har kommit till gotland. Det har varit helt underbart väder i flera dagar nu. Har ridit varje dag sedan i lördags. Jag och "Norpan" är inte alltid överrens och han är inte så väldigt glad över att han inte kommer undan lika lätt längre. haha. Trots det tycker jag han är super duper go! (Visserligen kan han inte helt och fullt mäta sig med Vadeaux men i alla fall...) Idag skall vi ut i skogen en stund. Hans ägare, Annelie, skall följa med. Hon skall köra travhästen som hon tränar. Nu är det inte långt kvar till påsk heller.. har ni planerat in något särskilt eller skall ni bara vara hemma och ta det lugnt? Jag skall i alla fall till scandinavium lördag och söndag.(Vilket jag tror att alla vet vid det här laget.:P) I övrigt kommer jag nog att bo i stallet.. Eller i alla fall nästan. Hihi. Kommer även att gå långa skogspromenader med Cayenne. Måste ju passa på. Saknar ju henne och katterna väldigt mycket.

Ikväll är det Ronja film kväll... Glass och fruktsallad.. MUMS!! :D

Nej nu ska ja sluta pladdra.Min tråkiga lektion börjar om 10min... Men kommer smita tidigare. ska FÖRHOPPNINGSVIS ÄNTLIGEN få tag i min overall.. Håll en tumme för att det är rätt storlek!!

Anna; Hoppas det löser sig med du vet vad! Freddie; Hoppas det löser sig med allt för din del också! Nattfaradis; Hoppas du kommer till ön till konserten!

För alla som är intresserade så boka in 20maj i era almanackor!!! Då är det Rindikörens vårkonsert i S:t Karins ruin!!! Tänk va häftigt det blir!! 8stämmigt i en RUIN!!! :D:D:D:D Det ska bli såååå kul!!! Ha det bra!! Kramar!!!

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas