Kanske...

2 mars 2006, 04:08 - missetassen85

För min del började dagen strålande!Jag fick sommarjobb!!Vilket innebär att jag kan ha sommarhäst!Precis den hästen jag vill ha!Och så hängde förstås gårdagens glädje i sig. Tyvärr rasade allt(känndes det som men så var det ju inte egentligen) på grund av EN liten detalj..Fick svar på ett "mail" ja skickat.. Går inte att förklara riktigt va som gick fel men så var det i alla fall! Hur som helst gick jag ner till skolan idag. Skulle ju inte jobba så då kunde jag lika gärna tigga skjuts av Sara..Så blev det inte..

Fick erbjudande om paj. Övervägde det där fram och tillbaka..Ja har ju bestämt mig för att jag ska sluta äta såna där onyttiga saker..Men sällskapet övervägde så att säga. Så ja gick dit i alla fall.Ångrar nog faktiskt inte alls det som hände..Hoppas bara det kommer fungera och att vi inte sårar varandra. Framför allt att jag inte sårar dig! Jag TROR det kan fungera..Hoppas du tror åtminstone lite på det oxå! Alltså; summa summarum; mitt humör är på väg uppåt igen. Känns bra. Lesen om ja va dum Carro o Freddie men ja ville verkligen inte prata med någon alls överhuvudtaget förutom en person..och den personen hade jag egentligen tänkt undvika så mycket som bara gick..men det gick åt pipsvängen när jag fick d där smset om paj..

Nu är det bara Lååång torsdag o låååång fredag kvar..Sen så! :) Hoppas även på att få se tredje sagan om ringen filmen snart oxå! även om ja för ett tag idag övervägde att inte göra det...

nej nu har jag babblat nog!! borde vara tyst egentligen..

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas