Senap- och persiljebiffar.


Ingredienser: 

4 port.

*400 gram blandfärs *1 rödlök *4 msk stark och söt senap *1 dl hackad persilja *1 ägg *1-2 tsk salt *1-2 krm svart- eller vitpeppar *2 ½ dl matlagninsgrädde

Beskrivning:

Skala och finhacka rödlöken. Blanda färsen med rödlök, persilja, senap, ägg, salt, peppar och 1 dl grädde, till en jämn färs. Forma till 8-10 biffar (beroende på val av storlek). Stek i smör i 3-4 minuter per sida, ta upp biffarna och häll i resten av grädden i pannan. Smaksätt med lite salt och peppar, red såsen och låt koka upp.

Servera biffarna med såsen och potatismos, gärna lagat på hälften rotselleri, eller ha i lite morötter.

Njut!

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)