fertil deal

21 november 2005, 20:46 - ragna

Läste på uu-webben att ”studenter vill ha barn sent och överskattar fertiliteten”. Kände mig träffad som fan. Jag vill ha barn. Men jag räknar också med att skaffa det/dem sent. Säg att jag kan börja plugga på riktigt när jag är 25. Utbildningen är 5,5 år. Då är jag alltså redan över 30 när jag är klar. Sent. Och vem kommer att vilja skaffa barn med mig? Vem kommer JAG att vilja skaffa barn med? Om jag blir kär i nån som blir kär i mig så kommer det säkert ändå att skita sig för att hans spermier har två svansar eller nåt. Typisk otur.

mats har koll

18 november 2005, 23:21 - ragna

Haha, prövningen idag. Jag kom dit på utsatt tid kl 8.30. Tusen gymnasiekids överallt men ingen Mats. (Han heter så, läraren.) Jag väntade i nån kvart utanför biologiinstitutionen tills en annan lärare kom. Jag förklarade läget och hon erbjöd sig att ringa till Mats för att kolla var han höll hus. ”Mats kommer halv tio, han har haft det lite stressigt och hade visst glömt att det var idag!” Seriöst? Men okej lugnt, tänkte jag, då hinner jag plugga lite till, vilket jag också gjorde. Strax efter halv kom en uppstressad Mats in och ursäktade sig hundra gånger.

en dag bland andra

17 november 2005, 20:15 - ragna

Nu är min kropp en halv chipspåse och en hel godispåse ”rikare”. Fy fan. Men man FÅR äta snask när man 1) är sjuk och febrig och sängliggandes eller 2) pluggar som ett illerdjur inför en tråkig tenta. Punkt 2 gäller för mig, punkt 1 gäller visst för Viktor och säkert för några till i min kompiskrets. Och då antyder jag inte ett promiskuöst leverne från deras sida utan snarare att många verkar ha blitt sjuka just nu. Kanske har de slickat på en toalettstol eller klappat en asiatisk tamgås.

Jenny var här för ett par timmar sedan och fixade med lite grejer.

mellis

19 september 2005, 15:06 - ragna

Åh, nu pratade jag med Viktor om mellanmålet på låg- och mellanstadiet med de där söta, runda bullarna och Sunkist och de gröna mellanmålskupongerna! Guuud vilken nostalgi! Jag måste gå till Ica och köpa bullar. Tänk när man var så liten...små barn, små problem som det heter. Fast det gäller ju föräldraskapet. Problemen man hade på den tiden var ju lika jobbiga som de man har nu. Typ fel färg på gympapåsen så att man blev retad.

stuff och så

20 augusti 2005, 11:44 - ragna

Ska hem till mamma nu. Räkna, räkna. Får se hur det går, hade ju faktiskt inte alls tänkt att gårdagen skulle bli som den blev, dvs blöt. Ok, blöt kanske, men inte plaskvåt. (Vet, opassande ord, men.) Det är sorgligt att T ska försvinna. Just när man har funnit sig en braig vän. Håhåjaja. Don't they all... Det blir väl europaturné i höst då. Rom och...eh, liten stad i Ungern med outtalbart namn. Nä. Det här håller inte. Mamma får göra staarkt kaffe till mig idag.

idioternas ö

14 augusti 2005, 10:34 - ragna

Nä, fan jag klarar inte av att kolla på det där sinnessjuka programmet Djurens ö med Lili. Ok, veterinärprogram i all ära, jag tycker inte att det är konstigt att man bryr sig om sina husdjur (såklart) men här handlar det ju om vilda djur! Åhh, akutlarm, en stackars skata har irrat sig in i ett trapphus och suttit där i flera timmar, helt ensam! (Och skitit ner hela trappan.) En påtagligt skärrad tant visar Lili och kamerateamet den makabra synen. Ehh? Hur orkar man göra ett reportage om nåt sånt meningslöst?

optimism

11 augusti 2005, 11:14 - ragna

Jag måste köpa nya strängar, sen ska här bli monsterhits igen! Det är skam att sluta med något så roligt. Kanske borde ta hem den andra elisen också, den gör ju ingen nytta ute i Gamlis, vad jag vet. Tove och jag har bestämt att bli ett team på nytt, träffas och konstruera, komponera och regera! I vissa avseenden var det banne mig bättre förr. I väldigt få, men dock i vissa. Annars är det här en ganska bra period i livet, rent...kroppsligt (eh). Mentalt också kanske. Fast det kommer förstås att bli ännu bättre.

hemförhållanden

7 augusti 2005, 22:28 - ragna

Frida säger: (22.16.29)    okej. hur var det i gamlis då?

DJ Lars - Down but never out! säger: (22.16.33)    pappa var på OK och mekade med 170S

Frida säger: (22.16.49)    coolers

DJ Lars - Down but never out! säger: (22.17.06)    som vanligt, mamma sydde så bra att hon var tvungen att likna sig vid ett asiatiskt barn

Frida säger: (22.17.23)    va?

DJ Lars - Down but never out! säger: (22.17.31)    så jävla komiskt

DJ Lars - Down but never out! säger: (22.17.50)    hon ba: shit va bra jag är, nästan som en liten kines!

Frida säger: (22.18.06)    haha!

foppa

5 augusti 2005, 11:31 - ragna

Jag ångrar lite att jag inte stannade på Ulvön över Ulvödagen, för då hade jag fått se Foppa spöa min kusin i tennis! Nästa år ska jag inte missa det! Då ska jag hälsa på Foppa och sno till mig en kram eller nåt, så att jag kan skryta för alla mina killkompisar sen.

tisdagsbestyr

3 augusti 2005, 15:57 - ragna

Jag är ofattbart trött! Var ute igår (som seden sig bör numera...), somnade full och vaknade halv sju i morse, visserligen relativt obakis, men ändå! Har varit på jobbet från åtta och det börjar kännas extremt segt att sitta här. Snart får jag gå hem! Eller hem och hem, jag ska till gymmet och göra rätt för mig. Men sen vankas det grillmat i Gamlis med familjen och det ska bli mysigt deluxe. Har inte träffat mamma och pappa på två veckor nu, de brukar alltid vara så snälla mot en då, särskilt mamma.

Ja, what else...inget särskilt.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas